Zomer 3-daagse met YMCA Blijdorp

foto: YMCA, 2022

Met veel succes organiseerde YMCA Blijdorp dit jaar opnieuw drie dagen vol sport, spel en gezelligheid met een grote groep Blijdorpse kids tussen de 6 en 12 jaar. 

De 3-daagse ging van start op dinsdag 9 augustus bij het scoutingterrein. Deze eerste ochtend druppelde 37 kinderen vol verwachting binnen. Een team van 10 vrijwilligers heette de kinderen welkom. Om een beetje los te komen werd gestart met een potje Annemaria Koekoek. De sfeer was meteen hilarisch.

De kinderen hebben mee kunnen doen met een zeer gevarieerd programma. Ze maakten een eigen flesrakket, gingen een dag mee naar de Speeldernis, leerden acrobatische circuskunsten, bakten broodjes en werden kliedernat bij de waterspelen. Met een grote glimlach op hun gezicht en vele mooie ervaringen rijker gingen de kinderen iedere dag weer naar huis.

YMCA organiseert met grote regelmaat activiteiten voor kinderen in onze wijk. Uiteenlopend van een legomiddag tot een bonbonworkshop en de Zomer 3-daagse. Wil je ook een activiteit bijwonen, of vrijwilliger worden, kijk dan zeker even op www.blijdorp.ymca.nl