Zomer 3-Daagse Blijdorp!

foto YMCA Blijdorp

YMCA Blijdorp is weer springlevend! De Blijdorpse tak van YMCA Nederland is vijf jaar geleden begonnen als initiatief om in Blijdorp wat voor de kinderen te organiseren. Na een jaar op een laag pitje dendert de vereniging nu weer op volle toeren door de wijk. Ook deze zomer organiseert YMCA leuke activiteiten voor de kinderen in de wijk. 

’’Op 13, 14 en 15 augustus komen wij weer met een Zomer 3-Daagse! Hét spektakel van de zomer voor de kids in Blijdorp”, vertelt Lucas Bergenhenegouwen, jeugdwerkadviseur YMCA in Blijdorp. “Het moeten drie dagen worden waarbij het plezier van de kinderen voorop staat. Er worden allerlei spellen klaar gezet, van groot tot klein en van rustig tot spannend. Dagelijks worden er workshops gegeven waar kinderen spelenderwijs hun talenten kunnen ontwikkelen.” 

Nieuwe dingen ontdekken 
Lucas vervolgt: ‘’Ik vind het enorm belangrijk dat ze naast alle fun ook wat leren en dat vooral samen het avontuur aangegaan wordt. Nieuwe dingen ontdekken is toch het mooiste wat er is op die leeftijd?!’’ 

De locatie van de Zomer 3-Daagse is Nenijto, de atletiekbaan aan de Bentincklaan. Kaarten zijn verkrijgbaar per dag of in 1x voor drie dagen.

Inschrijven voor de Zomer 3-Daagse kan via de website!
Volg YMCA Blijdorp via Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven!