Picknick Potluck

Een Picknick Potluck is een leuke manier om je buurtbewoners beter te leren kennen. Je neemt je je eigen kleedje en eten mee en iets extra om met anderen te delen (geen verplichting, maar wel gezellig). Bespeel je een instrument? Breng het mee om de sfeer te verhogen. En wie weet laat jij spontaan jouw ‘kunsten’ zien.

De Picknick Potluck van zondag 18 juni was stil, maar gelukkig kwamen er wel een paar mensen langs die het zeer waardeerden en een Tarot lieten leggen of even gewoon voor een kletspraatje langs kwamen. Waarschijnlijk was het zo stil, omdat het Vaderdag was en veel mensen er niet van wisten. 

In de buurtapp gaven mensen aan, dat ze daar teleurgesteld over waren, ze hadden er graag aan deelgenomen, vandaar dat ik het een herkansing geef.

Mijn naam is Ingrid Kramer en ik ben het aanspreekpunt van die dag. Zelf bied ik van 14:00-17:00 uur een gratis Zen Tarot van 15 min. p.p. aan. Op locatie aan de Nobelstraat staan nieuwe picknick tafels voor diegene die het op een picknick kleed zitten ‘te laag bij de grond’ vindt (hihi). En neen, je hoeft je niet aan te melden alleen maar bidden voor droog weer alsjeblieft anders ga ik de komende Picknick Potluck verzetten naar een andere keer, want ik geef niet op.

Zondag 16 Juli, 14:00- 20:00 uur 
Groenstrook Nobelstraat
Organisatrice: Ingrid Kramer, 0649716353