Eurovisie Songfestival in Noord

Het Eurovisie Songfestival gaat dit jaar echt door in Rotterdam! En met het Stadsprogramma Open Up Noord beleef je het Songfestival bij jou in de buurt. Noord staat in het zonnetje met al zijn bijzondere plekken, mensen en initiatieven. Noord laat zien waar verbinding, diversiteit en saamhorigheid op z’n Rotterdams voor staat: een feest van en voor iedereen! 

Er is een tentoonstelling op straat en op 25 plekken kun je een leuk, bijzonder of grappig verhaal horen. Verhalen verteld door bewoners en ondernemers die verbonden zijn met die plekken. Door de QR-code te scannen die je op de poster of het doek ziet, hoor je hun verhaal. En natuurlijk zit er een flinke dosis Songfestival-hits in de tentoonstelling, inhaken en meezingen maar!
Ook aan de kinderen is gedacht, er zijn een aantal plekken waar ze iets leuks kunnen doen. Je herkent ze aan de roze kleur.

Volg je een van de routes  langs bijvoorbeeld het thema nostalgie, kinderen of muziek? Of ga je alle 25 locaties bekijken? Deel jouw leukste foto door een bericht op Facebook of Instagram met #openupnoord

Open Up Noord is een idee van Wijkcoöperatie Noord en Jeugdtheater Hofplein en is onderdeel van Stadsprogramma Host City Rotterdam, Eurovision Song Contest 2021

Geniet van 1 t/m 22 mei van de tentoonstelling op straat en open up to celebrate! Zin om je straat vrolijk aan te kleden? Haal dan een gratis knutseltas voor een vlaggenlijn.