Buiten de Perken in de Speeldernis

Buiten de Perken is een afwisselend tuin-concertprogramma voor volwassenen, waar zowel bestaande muziek (van klassiek tot hedendaags en wereldmuziek) als eigen composities, korte column teksten en improvisaties te horen zullen zijn. 

Het klankrijke trio MultiMuse bestaande uit Caja van der Werff, Martine Sikkenk en Brechtje Roos, heeft een uitgebreid instrumentarium tot haar beschikking. Zo laten ze stem, bas-ukelele, verschillende blokfluiten en tuingereedschap klinken. Mijmerende filosofische associaties over de tuin, die luisteraars aanzetten tot reflectie, maken de bezoeker bewust van wat de tuin voor hem betekent. Want de tuin heeft sinds mensenheugenis allerlei gezichten: lustoord, bloeiende apotheek, spirituele plek én een plek van moord en doodslag als je het op microniveau bekijkt. Daarbij heeft de tuin er afgelopen jaar, voor veel drukke 21e eeuw-ers, een nieuwe waarde bij gekregen: een eigen veilige haven waarin gevogeld, betegeld, gezoomd, gemediteerd of druk getuinierd wordt. 

Deze unieke miniconcertjes van 40 minuten vinden plaats op 25 en 27 juni om 19.30 uur en 21.00 uur in de Speeldernis. Bij het vroege concert kan de bezoeker vooraf genieten van een wandeling door de Speeldernis en van een drankje en hapje bij het kampvuur. Bij het late concert kan dit na afloop.

Voor € 25,- krijgt u: toegang tot de tuin, het concert, een kampvuur en drankjes en hapjes! 

Online kaartverkoop: https://www.speeldernis.nl/4-miniconcerten-met-drankjes-en-hapje/

De regels voor theaters worden toegepast: toehoorders worden opgevangen bij aankomst en krijgen vaste plaatsen. Zij dragen mondkapjes bij entree. Het publiek reserveert van tevoren haar plek en zegt af bij geringste tekenen van corona.