Wees (ongemakkelijk) eerlijk en zuiver 

Sara van Woerden

Vier jaar geleden belandde Sara van Woerden in een flinke burn-out. “De rem werd erop gezet. Ik was compleet uit verbinding met mezelf.” zegt ze over deze tijd. “Ik moest terug bij mijn kern komen en heb daar lang de tijd voor genomen. Het hele proces heeft mij alle inzichten gegeven om er mijn werk van te maken.” 

Zo’n twee jaar lang wandelde ik veel, las ik en luisterde ik naar podcasts. Ik maakte ruimte om opnieuw te voelen wie ik ten diepste ben. Mijn hart ging weer luider spreken en ik besloot vanaf dat moment om daarnaar te luisteren en erop te vertrouwen,” vertelt Sara openhartig. “Ik volgde een ademcoach- en reiki practitioner opleiding om zo ook andere mensen te kunnen begeleiden naar dit ‘pad van het hart’.” 

“Ik werk altijd met wat er nu is,” zegt Sara over haar mentorships. “In het één op één mentorship spiegel ik waar jij nog in gelooft en hoe jij jezelf ziet. Dan werken we via radicale deconditionering aan jouw vrijheid. Waarbij vrijheid staat voor: vanuit vertrouwen, overgave en verantwoordelijkheid op aarde zijn. Voor jezelf, voor de aarde, het collectief en de toekomst.”

Vragen die ze stelt zijn: Wat laat het leven je zien? Waar ben je in lijn met je ziel? Hoe laat jouw systeem dat weten? Waar hang je nog aan beperkende patronen of overtuigingen? Haar ultieme advies: Wees eerlijk en zuiver, zo herstel je het contact met jouw grenzeloze kracht en potentie. 

“Jouw systeem herkent jouw true excitement als (t)rilling van de ziel,” vertelt Sara verder. “Jouw pure essentie die zegt: ‘Ja, dit moet je doen!’ En hier begint het helen zou je kunnen zeggen. Niet helen om te helen, maar uit noodzaak, om jouw hoogste pad te volgen. Soms is dat bewustwording, soms ademwerk, energetische therapie, een gesprek of eens spelen als een kind. Dat is precies wat werken met energie voor mij betekent. De richting volgen, niet de vorm,” besluit Sara.

Sara van Woerden is gids en begeleidt iedereen die klaar is voor één op één mentorships. 
Voor meer informatie en een intake sessie: www.saravanwoerden.com