Struinen in de Tuinen

Ook in Rotterdam (Overschie, Hillegersberg, Schiebroek, Noord, Prins Alexander) strijken op zondag 5 september acts uit alle windstreken buiten neer voor Struinen in de Tuinen. Honderden tuinen verspreid over meer dan 15 gemeenten door heel Nederland worden voor één dag omgetoverd tot openluchtpodium. Struinen in de Tuinen kan tussen 12:00 en 17:00 uur. 

Podiumkunstenaars van alle disciplines staan te trappelen om weer te spelen en de oren en ogen van onze bezoekers snakken naar liveoptredens. Bij Struinen in de Tuinen krijgen zowel groene blaadjes als ervaren rotten een toneel toebedeeld. Het publiek flaneert van verkwikkende tunes naar (hart)verwarmende theaterspektakels. 

Oproep
Struinen in de Tuinen is op zoek naar gezellige tuineigenaren en toffe acts om mee te doen met de derde editie van Struinen in de Tuinen Rotterdam! Misschien wel in jouw tuin? Of kom je juist optreden op het gazon? 

In elke tuin staat één act die tussen 12:00 en 17:00 uur drie keer 30 minuten optreedt. Alle optredens kun je gratis bezoeken, en is de tuin vol is ga je lekker naar een andere deelnemende tuin in de buurt!

Meedoen als act en/of met jouw tuin? Aanmelden kan tot zondag 1 augustus 2021.   

Voor meer informatie: www.struinenindetuinen.nl