Silent Disco met de buren

Op Bevrijdingsdag 5 mei vieren de buren van het woonblok Noorderhavenkade/ Sonmanstraat (ten Noorden van de Besemerstraat) een bevrijdingsdagfeestje met een Silent disco.

Vanuit de tuin van Maarten draait Jolly Booth vanaf 16.30 uur de fijnste plaatjes. Er zijn drie muziekkanalen op de speciale Jolly Booth koptelefoon, waarvan op één kanaal verzoeknummers worden gedraaid. Via de Facebook event pagina kunnen kun jij jouw favoriete hitjes aanvragen!

Naast de heerlijkste plaatjes die gedraaide worden zal er ook een vrolijke gekke quiz zijn, waar alle bewoners aan kunnen deelnemen. Je kan hiervoor inloggen op play.quizstud.com. De code wordt verstrekt op Bevrijdingsdag. De winnaar wint een heerlijke fles Prosecco!

Versier je balkon of tuin zo gezellig mogelijk zodat de binnentuin tussen de bouwblokken één groot feestterrein wordt. Het lijkt mooi weer te worden.

Corona Proof
Wij respecteren de maatregelen van RIVM/overheid en hebben daarom de volgende spelregels: Elke buurtbewoner kan meedoen maar wel vanuit zijn of haar eigen tuin of balkon. Er kunnen maximaal 3 koptelefoons per huisnummer aangevraagd worden (als jouw gezin/huishouden uit meer personen bestaat stuur dan een e-mail). Het voordeel van de Silent Disco is dat door de koptelefoons er geen geluidsoverlast is!

De Silent Disco begint om 16:30 uur Leuk als je je alvast aanmeldt op de facebook event pagina Silent Disco met de Buren – Blijdorp editie https://www.facebook.com/events/887205735116140/