Muziek en straattheater in Noord

Met de Noordse Feesten luidt Rotterdam-Noord het nieuwe jaar in. Twaalf sfeervolle buurtfeesten in de wijken van Noord met volop muziek en spraakmakend straattheater. Kom jij ook? 

Het programma start op woensdag 15 december met een absurdistisch optreden van de Tukkers Connection op het Johan Idaplein. De afsluiting is op zondag 9 januari met een concert van De Kift op het Pijnackerplein. Tussendoor duiken de Noordse Feesten op in de Agniesebuurt, Blijdorp, het Liskwartier, Bergpolder en de Provenierswijk. Iedere locatie heeft een andere programmering.  

Programma
Er is muziek van onder andere het Gerardo Rosales Sextet (salsa), Pierre et les Optimistes (gipsy), Convoi Exceptional (onweerstaanbare beats), De Kift (weemoedige euforie) Deze muziekoptredens worden afgewisseld met straattheater. Zo kun je de illusionisten van Duo Dodo tegen het lijf lopen. Of Lisa Chudalla, Nederlands enige degenslikker. En wat te denken van de vuurshow van Two ladies with an umbrella. En dit is nog maar een kleine greep in het geweldige aanbod.

Lees over alle artiesten op: www.denoordsefeesten.nl  en Facebook: de noordse feesten. 
Hier vindt u ook eventuele wijzigingen als maatregelen tussentijds aangescherpt worden. De Noordse Feesten worden mede mogelijk gemaakt door de wijkraden van Rotterdam-Noord.