Kom naar de vrijwilligersavond van Blijstroom 

Blijstroom legt zonnepanelen op grote, onbenutte daken in onze wijken. Door mee te doen aan een zonnedak kun je samen met hen groene stroom opwekken. Hoe gaaf is dat: je verdient geld door Rotterdam en de wereld aan een schone toekomst te helpen. En een deel van de opbrengst gaat ook naar het wijkfonds. De winst blijft dus geheel in de wijk.

Voor alle bewoners
Om zonnedaken te realiseren heeft Blijstroom geschikte daken én deelnemers nodig. Blijstroom focust op Rotterdam Noord. Daarom zijn ze op zoek naar bewoners in dit gebied die helpen met de financiering van daken én naar bewoners die wat extra energie kunnen gebruiken. Want deze energiecoöperatie is er voor alle Rotterdammers.

Energieneutraal Rotterdam
Bij Blijstroom is het niet de winst die telt, maar de missie: een duurzaam, energieneutraal Rotterdam. Dak voor dak oogsten ze zon. Binnen maximaal tien jaar is er geen druppel olie meer nodig om Rotterdam van energie te voorzien. Als eerste stad van Nederland? 

Vrijwilligersavonden
Op veler verzoek gaan ze weer vaste vrijwilligersavonden inrichten! Elke derde dinsdag van de maand staat de deur van Het Klooster voor iedereen open van 19.30 tot 21.30 om bij te kletsen, te brainstormen en af te stemmen tussen werkgroepen. Deze vrijwilligersavonden worden gecombineerd met een inloop voor alle vragen over energiegebruik en energiebesparing. Interesse of vragen? De Blijstroom Energiecoaches staan voor u klaar!

Bij succes gaat de bar ook open voor een borrel. 

Elke derde dinsdag van de maand, 19.30 – 21.30 uur
16 mei (wordt de ALV), 20 juni, 18 september, 17 oktober en 21 november
Het Klooster Oude Noorden, Ruivenstraat 81