Blijdorp Festival in het Roel Langerakpark in Rotterdam

Met 18,3 hectare aan vers gras is het Roel Langerakpark al 6 edities lang de homebase van Blijdorp Festival. Op nog geen 15 minuten fietsen vanaf Rotterdam Centraal is het park een verborgen parel in de stad. Met ongerepte natuur, een avontuurlijk terrein en verkoelende spots aan het water, stelt het Roel Langerakpark nooit teleur.

Het is onvermijdelijk dat al je zintuigen tijdens dit festival geprikkeld worden. De organisatoren geven om onze planeet en zorgen daarom altijd voor een schoon en groen decor. Met een uitgebreide en gevarieerde selectie aan talenten, bieden ze je inspiratie en inzichten binnen het muzikale landschap.

De lineup inspireert en zet je zintuigen aan het werk, licht, kunst, Funktion One-geluid en (inter)nationale helden vormen hiervoor de perfecte combinatie. Met onweerstaanbare liedjes van Nederlandse bodem. Geniet van de spot-on songs van Bente: ze vertellen verhalen, laten je wegdromen en blazen je omver. Het is een muzikale rollercoaster die lang in je hoofd blijft hangen. 

Maar ook party-starter par excellence Dee Diggs, een staple in de queer-scene in New York die afgelopen jaren internationale allure opgebouwd heeft als regular op plekken als Panorama Bar en De School. Haar heavy-hitting sound is geworteld in een lange traditie van zwarte house- en techno-innovators. Verwacht tijdens haar set op de Blijdorp-stage alles van euforische club-bangers en glitter-house tot rollende funk en sensuele stampers. 

Hier kan je terecht voor verbinding, saamhorigheid en warmte. Het festival streeft naar toegankelijkheid voor jou en al je vrienden, je bekende kring en nieuwe gezichten. Ontdek, verken en verdwaal je bij zes stages aan de waterkant, verstopt in het bos en verspreid over de uitgestrekte weides van ons park. Verwacht een explosie van gedurfde elektronische sounds, baanbrekende live-optredens en een eclectische mix van kunst en cultuur met o.a. Goldband, Speedy J & ROD, Gerd Janson, Sticks, Bente, Coloray (live) en nog veel meer.
Voor de complete line-up ga naar https://www.blijdorpfestival.nl/lineup/

Zaterdag 12 augustus, 12:00 uur, Roel Langerakpark Rotterdam