Blijdorp Cleanup Day – 8 Augustus

Geen Blijdorp Festival maar de Blijdorp Cleanup Day op zaterdag 8 augustus in het Roel Langerpark.

Om toch een beetje bij elkaar te komen en een positief signaal af te geven in deze moeilijke tijd wordt in samenwerking met Red Bull, duurzaamheids app Climars, foodtruck Chez Jan en Gemeente Rotterdam de Blijdorp Cleanup Day georganiseerd. Samen met jullie stimuleren we de flora en fauna van het Roel Langerakpark en ruimen we zwerfvuil op in de omliggende wijken.

Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier op de website blijdorpfestival.nl waarna je snel meer informatie ontvangt. Vrienden en familie zijn uiteraard ook welkom. Op zaterdag 8 augustus ligt jullie schoonmaak gear klaar in de Blijdorp X Red Bull broeikas, bekend van voorgaande edities. Daarnaast verzorgt – Beste Hotdog Award van Nederland winnaar – Chez Jan het eten vanuit een foodtruck. Alle behaalde winst van deze truck wordt gedoneerd aan Diergaarde Blijdorp. “We roepen iedereen op die een steentje bij wil dragen aan een schonere stad zich aan te melden voor deze actie. We werken in teams, houden rekening met alle RIVM richtlijnen en hebben voldoende schoonmaak materialen beschikbaar.” Aldus Berend van Hoek, mede-organisator van de actie.

Inschrijven kan via onderstaande link. Je kunt je inschrijven met max. 6 personen, wil je met een grotere groep meedoen? Mail de organisatie op info@blijdorpfestival.nl
Aan melden kan op: https://www.blijdorpfestival.nl/news/blijdorp-cleanup-day/