Winkelcentrum Bentinckplein open

Sinds maandag 20 maart kunnen klanten weer terecht bij de Albert Heijn aan het Bentinckplein. Al eerder, op 1 februari, opende Dirk van den Broek zijn deuren na een grote verbouwing waardoor de winkel drie keer zo groot werd. Het nieuwe winkelcentrum is volledig aangepast aan de huidige vraag.

Ook Albert Heijn is flink vergroot. Supermarktmanager Jan-Jaap Loos: “Op ongeveer 1.800 vierkante meter vinden klanten er veel verse producten, gemak en voordeel. Iedereen vindt de winkel mooi en modern geworden.” De opening op 20 maart, trok veel belangstelling. Naar schatting waren er in het eerste uur al ruim 1.000 bezoekers.

Nieuw in de Dirk-supermarkt op de Schepenstraat zijn onder andere de zelfscankassa’s en Dirck111-slijterij. Ook is het assortiment een stuk groter aangezien de winkel veel ruimer is. De inrichting bij Dirk is bekend, bij binnenkomst loop je meteen tegen de koopjeshoek aan en vind je achterin de winkel een toegankelijke koeling.

In het gloednieuwe winkelcentrum Bentinckplein zijn naast AH en Dirk van den Broek ook een verbouwde Gall & Gall en een nieuwe Etos gevestigd. Rond 25 maart wordt de ruime parkeergelegenheid boven het winkelcentrum opgeleverd, een parkeerdek met 90 vrije plaatsen. De ingang hiervan zit in de Boisotstraat, een zijstraat van de Statenweg en het Bentinckplein. Het eerste uur parkeren is daar gratis.