Open dag op de Imelda(basis)school

Kinderen van groep 8 van de Imeldaschool varen hun toekomst tegemoet

De Imeldaschool, een mooie, kleurrijke school in het Liskwartier (Rotterdam-Noord), organiseert een Open Dag. Niet alleen ouders maar ook wijkbewoners zijn welkom om een kijkje te nemen in deze vernieuwde school.

Van talent naar toekomst! Schrijven zij op hun uitnodiging. Want, zo zegt het team, ‘een gelukkig kind in een veilige schoolomgeving krijgt een groeiend zelfvertrouwen en haalt uiteindelijk het beste uit zichzelf.’

Directeur Miran Jakirovic vult aan: “Wij willen de kinderen op school met plezier laten leren. Dat kan alleen als er aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Ieder kind moet zich veilig voelen, er is structuur en ieder kind wordt gezien. Daarnaast krijgt ieder kind de kans om zijn talenten te ontdekken en om zich optimaal op intellectueel-, sociaal en emotioneel gebied te ontwikkelen.
Pas dan zijn kinderen goed voorbereid op hun toekomst.”

Vernieuwing
In de afgelopen jaren heeft de school hard gewerkt om hun visie goed uit te werken, zodat deze niet alleen duidelijk is voor het team, maar ook voor de ouders én de kinderen. Dat leren niet alleen in de klas gebeurt, wordt wel duidelijk als het team ons meeneemt naar het skillslab. Een uitdagende omgeving met fantastische toekomstgerichte mogelijkheden. En als de leerlingen dan weer in de klas zitten, is dat op het -voor ieder kind- beste meubilair.

Ook geïnteresseerd in deze bijzondere leeromgeving? U bent er van harte welkom!
Imeldaschool, Veurstraat 3-7, Rotterdam
Open dag zaterdag 15 april van 10:00 tot 12:00 uur