Ontdek de magie van het circus bij De Zoete Inval

Zirkoes Fantaztika

De vakantie komt er weer aan. Ook deze zomer kunnen kinderen van 3 t/m 12 jaar naar leuke theatervoorstellingen en meedoen aan speciale workshops tijdens De Zoete Inval in Studio de Bakkerij, van 10 t/m 23 juli op maandag, woensdag, vrijdag en zondag!

De wijkkrant licht een paar voorstellingen eruit. Ontdek de magie van het circus! 

Zaterdag 8 juli vindt de kick-off van De Zoete Inval plaats met Expres-solo, een circustheatervoorstelling vol vliegende schotels en balancerende kopjes voor de hele familie, gratis, voor alle leeftijden, op buitenlocaties: 
11.00 uur op het Eudokiaplein  
12.30 uur in de Tuin van Noord, Noordsingel 
14.00 uur op het Pijnackerplein 

Maandag 10 juli om 14.30 uur kun je naar Zirkøes Fañtaztikå, een humoristische familievoorstelling vol originele liedjes en live muziek: Maximo is de beste goochelaar aller tijden… Maar als hij per ongeluk het konijn van Bibi, de koorddanseres laat verdwijnen is het optreden niet zo belangrijk meer. Bibi is boos. Wat moeten ze nu? 

Heb jij altijd al willen optreden in het circus? Dan is woensdag 12 juli om 11.00 uur je kans bij Circus Rotjeknor! Samen met Circus Rotje Knor ga je een echte circusact maken die je ‘s middags op het podium aan je ouders, vriendjes en familie kan laten zien. 

Vrijdag 14 juli om 11.00 uur kun je naar Disco Dip, een grappige voorstelling voor iedereen die weleens sip is. Achter elke traan schuilt een lach. En Jip houdt wel van een grap. Kom uit je dip met disco, Jip! 

Kijk voor het volledige programma van De Zoete Inval op www.studiodebakkerij