Muzikale ontdekkingen bij GistPodium 

Ytim

Op woensdag 13 maart kun je naar Studio de Bakkerij voor een onvergetelijke avond vol genre-hopping, waarbij vier verschillende artiesten elk hun eigen unieke muziekstijl presenteren. Laat je verrassen door een gevarieerde line-up van artiesten die je meenemen op een avontuur vol muzikale ontdekkingen.

Twee van de vier artiesten van deze GistPodiumavond zetten we hier in the spotlight.

Ytim (20) is een jonge vrouw die op een romantische wijze alles wat haar aan het hart gaat, vertaalt naar muziek en spoken word. Ze neemt je mee in haar eigen wereld en zal je daarmee haar perspectief op alles laten zien. Haar performance is een intiem moment tussen Ytim en de luisteraar. 

Karim Maouli is een gedreven 17-jarige student. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Karim al een opvallende benadering van muziek. Na enkele jaren van pianolessen besloot hij te stoppen, gefrustreerd door het gebrek aan uitdaging. Vastberaden om zijn liefde voor muziek nieuw leven in te blazen, wendde hij zich tot YouTube om stukken van meesters als Chopin, Beethoven en Bach te leren, geheel zonder bladmuziek.

Aanvang: 20.30 uur.