Kennismaken en introductieworkshop Gitaar voor Beginners 

“Kom kennismaken met onze docenten, de koffie of thee staat voor je klaar! Ervaar of het klikt en laat je informeren over alle ins en outs van de lessen en groepscursussen. Of doe mee met de Introductieworkshop Gitaar voor Beginners die start om 14.00 uur.”

Het nieuwe seizoen start met super gunstige groepsjaarcursussen. In kleine groepjes kun je als volwassene of kind, vanaf de start goed gitaar leren spelen. En kun je al spelen of wil je liever alleen (of met een vriend of vriendin) op les dan kun je bij de gitaaracademie ook individuele lessen volgen. 

Bij De Gitaaracademie kan je terecht voor iedere muziekstijl, op alle niveaus, alle leeftijden en met ieder budget. Dus ook voor het leren bespelen van de grappige ukelele of zingen bij je gitaar of ukelele, het is allemaal mogelijk! 

Topdocenten Bruno Ferreira en Sjors Nederlof zijn er samen met oprichtster Nathasja van Rosse op zaterdag 3 september om je tussen 10.30 en 14.00 uur te verwelkomen voor een ontmoeting en informatie. 

Als je nog nooit gitaar gespeeld hebt, ben je van harte welkom op de gratis workshop (akoestische) gitaar. Bruno zal deze workshop van (ongeveer) 40 minuten verzorgen. Heb je al een gitaar? Neem die mee dan weet je zeker dat je mee kunt doen. 

De Gitaaracademie, Talmastraat 90b, Rotterdam (Bergpolder). 

Goed bereikbaar met tram 25 (halte Schiekade) of 5 min. lopen vanaf metrostation Blijdorp. 

Voort meer informatie: www.degitaaracademie.nl