JEUGDTHEATER HOFPLEIN MAAKT VOORSTELLING OVER PANIEK IN DE CHOCOLADEFABRIEK

fotograaf Joep van Aert.

Kijk hier naar de trailer van de voorstelling. Officiële trailer: Paniek in de chocoladefabriek (youtube.com)

Van 16 februari tot en met 17 maart vertelt Jeugdtheater Hofplein een nieuw verhaal in een Rotterdams jasje met de voorstelling Paniek in de chocoladefabriek. Een voorstelling over Tony, veel chocolade en een fabriek waar gekke, onvoorspelbare dingen gebeuren die zorgen voor opschudding en paniek.

Van 16 februari tot en met 10 maart kan iedereen vanaf 6 jaar naar de opwindende jeugdvoorstelling Paniek in de chocoladefabriek in het Hofpleintheater en op 17 maart in Theater Het Kruispunt. Het spektakel gaat over een jongen genaamd Tony die woont met zijn familie in een flat in Rotterdam-Spangen. Vanuit zijn slaapkamerraam kan hij de Van Nelle Fabriek zien. Daar wordt de allerlekkerste chocolade gemaakt, volgens een geheim recept. Het is allemaal heel erg mysterieus, want iedere dag komen er dozen chocolade naar buiten, maar niemand heeft er ooit iemand naar binnen zien gaan. Tot vandaag, want blijkbaar zit er in een aantal willekeurige repen een QR-code waarmee je de Van Nelle Fabriek in mag. Zou Tony de fabriek in gaan? Ga samen met Tony op avontuur tijdens de voorstelling in het Hofpleintheater en Theater Het Kruispunt! Lees meer over de voorstelling via jeugdtheaterhofplein.nl/agenda/chocoladefabriek/.

Na de succesvolle voorstellingen De klokkenluider van Rotterdam en Aladdin van het Afrikaanderplein, gaan regisseurs Anne Vera Langenberg en Rik van der Loos aan de slag met een nieuw verhaal in een Rotterdams jasje: Paniek in de chocoladefabriek

DATA
16 februari t/m 10 maart – Hofpleintheater, Rotterdam
17 maart – Theater Het Kruispunt, Barendrecht