Eerste solo show Menno Bandini: Unbreakable

De Rotterdamse hypnotiseur Menno Bandini, die drie jaar lang met zijn grootmeester Rasti Rostelli optrad, komt met zijn eigen hypnoseshow naar zijn geboortestad. Dat is een unicum en tegelijkertijd zijn grootste wens. Hij zal proberen Rostelli te evenaren met zijn podiumkunsten en wil hypnose zo weer op de kaart zetten.

Ruim drie jaar lang, met meer dan 60 optredens, maakte Menno Bandini (43) met zijn fascinerende acts deel uit van de comeback tour van Europa’s bekendste en spraakmakende hypnotiseur Rasti Rostelli (67). Nu is het tijd voor zijn eigen shows. Zijn Stille Kracht tour in Utrecht en Capelle aan den IJssel bleek een succes. Of de acts in Unbreakable net zo spectaculair zijn als de shows met zijn grootmeester, laat hij graag ter beoordeling aan het publiek. 

“Nee, je zult niemand een kip zien nadoen op het podium. Ik wil juist die vooroordelen weghalen die mensen over hypnose hebben. Ik wil laten zien dat zelfvertrouwen en kracht versterkt kunnen worden en je angsten of fobieën zelfs compleet kunt weghalen met behulp van hypnose.”, aldus Bandini. 

Optreden in Rotterdam is voor Bandini een droom. Als 15-jarige jongen liep hij door het centrum van de havenstad en zag hij overal posters hangen van zijn latere leraar. Na 28 jaar staat hij eindelijk zelf op het podium. De support act zal worden verzorgd door Young Talent Award winnaar Magic Nape.

Menno Bandini (Rotterdam, 1979)
Drie jaar geleden werd Bandini, als oud-leerling en protegé van Rasti Rostelli, geïntroduceerd in de media. We zagen hem o.a. in de tweedelige documentaire van streamingsdienst Videoland: Rasti Rostelli: The show must go on en assisteerde hij Rostelli bij zijn gevaarlijke acts in diverse tv-shows. 

Eerder stond hij samen met Noreen Tatuhey en Tiga Batang Rumah in een uitverkocht Isala theater in Capelle aan den IJssel met het adem en hypnose event Stille Kracht.
Zaterdag 21 oktober, Theater ’t Kapelletje, Van der Sluysstraat 176 Rotterdam