Albert Heijn Bentinckplein

De verbouwing start donderdag 2 februari om 17:00 uur. De winkel is gesloten tot maandag 20 maart 13:00 uur. Dan gaat Albert Heijn Bentinckplein, gelijktijdig met een gloednieuwe Etos en de vernieuwde Gall & Gall, weer open. 

Al geruime tijd zijn er bouwwerkzaamheden aan het Bentinckplein in Blijdorp. Er komt een geheel vernieuwd winkelcentrum waar je goed kunt parkeren. Het eerste uur is bovendien gratis. “We gaan bijna zeven weken dicht. Die tijd hebben we nodig om een grote, moderne Albert Heijn te realiseren”, legt supermarktmanager Jan-Jaap Loos uit. “Ons huidige pand krijgt aan de achterzijde een flinke aanbouw. Hierdoor zal de nieuwe winkel maar liefst anderhalf keer zo groot zijn.”

De extra ruimte in Albert Heijn Bentinckplein zie je straks terug aan de brede paden en de overzichtelijke indeling, maar uiteraard ook aan de uitbreiding van het assortiment. Over de hele linie wordt het aanbod veel groter. Vooral de versproducten nemen in soort en aantal sterk toe. Er komen 16 zelfscankassa’s. Ook vind je er een pakketkluis. 

Bijna zestig jaar
“Albert Heijn Bentinckplein opende voor het eerst op 12 oktober 1965. We zitten hier dus al bijna zestig jaar! Het is een geweldige plek in een leuke buurt. We zijn erg benieuwd naar de reacties van onze klanten en hopen iedereen te zien bij de feestelijke opening.”