Sanne we gaan je missen!

Sanne Lansdaal

Een van de meest noodzakelijke dingen die een wijk nodig heeft is een topwijknetwerker. Zoals u al eerder in Blijdorpnieuws las hadden wij er zo een: Sanne Lansdaal. 

Sanne begaf zich in Blijdorp en Liskwartier als een spin in het web tussen bewoners, organisaties, initiatieven, gemeentelijke diensten en ambtenaren. Mensen met elkaar in contact brengen en verbinden is haar grote kracht. Met deze woorden is het portret van wijknetwerker Sanne Lansdaal ten voeten uit getekend.

Ze heeft, eerst als cultuurscout, later als wijknetwerker, samen met bewoners Blijdorp mooier gemaakt. De muurschildering op de gymzaal aan de Van Vlooswijkstraat is hier een voorbeeld van. Het buitenmuseum en de siertuin achter het gezondheidscentrum, die beiden binnenkort gerealiseerd worden, waren er zonder haar niet gekomen. Ook stond ze aan de wieg van Blijdorpnieuws. We gaan je missen Sanne en danken je voor je tomeloze inzet.

Sanne gaat nu netwerken in Liskwartier en in het Centrum. Zoals ze zelf zegt, daar zal een andere dynamiek zijn dan in Blijdorp: plannen voor de Markthal, programmering van het Schouwburgplein en woontoren Lumière die daar de hoogste van de stad moet worden, zullen daar haar nieuwe uitdagingen zijn. We wensen je veel plezier en succes!