Stem op jouw favoriete plan voor je eigen wijk

Goed nieuws, want jij bent aan zet! In jouw wijk zijn bewonersinitiatieven ingediend. Inwoners uit onze wijk hebben een goed idee voor de wijk en daar een aanvraag voor ingediend. Het gaat om twee projecten:

Vergroening van de brede stoep aan de Insulindestraat. Deze vinden veel bewoners erg ‘kaal’ ogen en zij zouden graag meer groen toevoegen. Daarnaast wordt het nu vaak gebruikt om auto’s ‘illegaal’ te parkeren wat het onveilig maakt. Het ontwerp is reeds gemaakt en er is berekend dat er ruimte genoeg is. 

In navolging van de succesvolle edities in 2019, 2020 en 2021 willen Jan Bekkering en Bas de Leijer van Film in de Buurt en CineNoord ook dit jaar filmavonden in de openlucht organiseren.

Beide ideeën zijn duurder dan €2.500,- om uit te voeren. En dat betekent dat jij mag meebeslissen of dat gaat gebeuren! Ga naar Mijn.Rotterdam.nl en stem! Maak wel eerst even een account aan. De eerste stemronde is van 1 tot en met 14 juni.

Kijk snel op Mijn.Rotterdam.nl en stem! Of neem contact op met Opzoomer Mee of de wijknetwerker om met een formulier te stemmen.

Zelf een idee?
Wil je niet alleen stemmen maar zelf ook een idee indienen? Dat kan! Vanaf 15 juni start de nieuwe ronde voor grote initiatieven en die loopt tot en met 31 augustus. Werk jouw idee uit, maak een account aan en dien je aanvraag in. 

Indienen: van 15 juni tot en met 31 augustus 2022
Stemmen: van 1 oktober tot en met 14 oktober
Uitvoering: vanaf 1 november 2022

Heb je minder dan € 2.500 euro nodig om jouw idee te realiseren? Dan kun je het hele jaar door een aanvraag indienen via Mijn.Rotterdam.nl