Opvoeden en Zo

Zes opvoedbijeenkomsten met een lekker ontbijtje

Wil je kind het liefst de hele dag filmpjes kijken op de telefoon? En zorgt dat voor een discussie die de sfeer in huis niet beter maakt? Voel je je soms ook   meer een politieagent dan een ouder om de ruzies tussen je kinderen op te lossen? 

Vanaf woensdag 17 januari organiseert Stichting Kinderparadijs Meidoorn in samenwerking met Twinkeltje zes wekelijkse opvoedbijeenkomsten genaamd ‘Opvoeden en Zo’, onder het genot van een lekker ontbijtje. 

Opvoeden en Zo is een informatieve en praktische cursus waar in zes bijeenkomsten vaardigheden worden geoefend om anders om te gaan met het gedrag van het kind. Onderwerpen als aandacht geven en prijzen, verbieden en apart zetten komen aan bod. Je leert hoe je regels kunt opstellen en ongewenst gedrag om kunt buigen. Op een positieve manier bekijken we deze onderwerpen en is er ruimte voor het delen van eigen ervaringen. 

Door deel te nemen aan deze opvoedbijeenkomsten kun je meer rust en gezelligheid in huis creëren. Opvoeden wordt makkelijker en het contact tussen ouder en kind verbetert doordat ouders vaardiger worden in opvoeden.

Voor wie: Ouders van kinderen tussen 4-12 jaar
Waar: Kinderparadijs Meidoorn, Meidoornstraat 47 
Datum: 17 januari, 24 januari, 31 januari, 7 februari, 14 februari en 21 februari
Tijdstip: 9.00 tot 10.30 uur, inloop 8.30 uur.

Geïnteresseerd?
Deelname is gratis voor inwoners van Rotterdam. Meld je even aan bij Isra Khazai door te mailen naar isra@kinderparadijs.net of bel/stuur een berichtje naar 06-48518047. Mochten er andere vragen zijn, schroom dan niet om contact op te nemen.