Dansen op pakkende Balkanbeats 

foto Mirel Masic

Begin september kun je weer dansen op pakkende Balkanbeats. Ana Barić uit het Liskwartier start na de zomerstop weer met haar Balkan Fusion Dance danslessen in Rotterdam Noord. Haar doel is simpel en doeltreffend; vrouwen empoweren door ze te laten dansen alsof niemand kijkt. Je lijf aan het werk zetten en je hoofd op ‘standby’.  

Ana: ‘Tegenwoordig staan we constant ‘aan’ en staan we minder stil bij onszelf, ons lichaam en de beweging die de dans mogelijk maakt. Zie dit uurtje als een cadeautje aan jezelf, want zo voelt het echt’! Even uit het hoofd en weer contact met je lichaam. Jessica zegt hierover: “Met passie, een hoop enthousiasme en meer energie ga je na de dansles weer naar huis. Ik kom soms moe aan in de les, maar voel me na de les voldaan en energiek.”

De dansvorm is heel vrouwelijk, je maakt veel bewegingen met je heupen, krachtig maar ook zacht en teder. Balkan Fusion Dance staat voor kracht en feel good in your body. Jezelf zijn tijdens het dansen, het omarmen van je vrouwelijkheid en leren bewegen op de vrolijke Balkan ritmes. 

Ana: “De pasjes houd ik simpel, zo kom je helemaal uit je hoofd. De maatschappij eist soms zoveel van ons, op deze manier hoop ik dat mensen de dag van zich af kunnen schudden.” 

Wil je meedoen, meld je dan aan op via de website www.balkanfusiondance.nl
Elke maandagavond van 19 – 20 uur & 20.15 – 21.15 uur
Jeugdtheater Hofplein, Benthemplein 13.
Danservaring is niet nodig.