Agenda

Bordspellennoord nodigt u uit om te komen spelen
King of Tokyo, Five Tribes, El Dorado, de Kolonisten van Catan, Splendor, RA. Houdt u ook van bordspellen spelen, of wilt u ze leren spelen? Bordspellennoord nodigt u van harte uit om gezellig mee te komen spelen.  Entree is vier euro per persoon, inclusief consumpties.

De Vrije Ban, Vrijenbansestraat 50 Rotterdam

Vrijdagavond 29/09, 27/10, 24/11 en 22/12 inloop van 19:30 tot 20:00 uur, start 20:00
Zondagmiddag, 10/09, 8/10, 12/11 en 10/12 inloop van 13:00 tot 13:30 uur, start 13:30

 

Jaloezie is een bitch I Kirsten van Teijn
Kirsten voelt zich een rijke bitch met niet één, maar twee relaties. Polyamorie onder de knie! Maar als haar vriendin ineens verliefd wordt op een ander, wordt haar ‘open mind’ keihard op de proef gesteld. 

In 2022 won Kirsten de prestigieuze VSCD-cabaretprijs Neerlands Hoop voor (S)EXPERIMENT Deze voorstelling heeft opnieuw hartverscheurende humor is opzwepend, kleurrijk en muzikaal. 

Studio de Bakkerij, Bergweg 283 Rotterdam
Donderdag 12 oktober 20.30 uur

Barst
Bij Eigenwijs, een koor met 12 enthousiaste zangers, staan maatschappelijke vraagstukken centraal. In de voorstelling Barst zingen ze over de kloof tussen arm en rijk. Met teksten van onder andere Bertolt Brecht, Leonard Cohen, Randy Newman en Willem Wilmink en muziek van Hanns Eisler, Philip Glass en Janis Ian.

Theater ‘t Kapelletje, Van der Sluysstraat 176 in Rotterdam
Zondag 15 oktober 15.00 uur

Prinsekerk nazomermarkt
Op zaterdag 30 september is er een nazomermarkt in de kapel van de Prinsekerk. Daar worden naast kleding, schoenen en accessoires, ook boeken, creatieve en tweedehands huishoudelijke artikelen verkocht. Er is koffie en thee met wat lekkers.

30 september, 10.00 tot 15.00 uur
Prinsekerk, Schepenstraat 69 Rotterdam

Albeda Groos! 
Is een typisch Rotterdamse manier van eten, drinken en leren. Verrassend, persoonlijk en met die typische stadse twist die u enkel in Rotterdam vindt. Studenten steken hier de handen uit de mouwen en brengen in de praktijk wat zij tijdens de opleiding hebben geleerd. En ze worden allemaal aangemoedigd om hun eigen persoonlijkheid te ontdekken en te laten zien, want elke student is uniek.

Reserveren via www.albeda.nl/restaurants/groos of telefonisch 010 2771103

Vanaf 9 september weer open
Albeda Groos! Baljuwstraat 2 Rotterdam

Gozert
Ties heeft een probleem. Tenminste… dat vinden de meeste mensen. Hij heeft een vriend, Gozert, de tofste, leukste, stoerste, coolste vriend die je je kunt voorstellen. Alleen is Ties de enige die Gozert ziet en hoort. En de plannen van Gozert zijn zo fantastisch dat Ties erdoor in moeilijkheden komt… Ties’ ouders willen dat Gozert verdwijnt en nemen een ingrijpende beslissing. Maar Ties wil helemaal niet van Gozert af. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Pieter Koolwijk (Gouden Griffel 2021)

www.jeugdtheaterhofplein.nl

Diverse speeldata tussen vrijdag 29 september en zondag 29 oktober
Hofpleintheater, Benthemplein 13 Rotterdam