Agenda

Mega gezellige Luikse markt
Deze markt is ’the place to be’ voor verzamelaars, koopjesjagers en de leukste snuisterijen.
Er is een breed scala aan tweedehands huisraad en andere leuke spullen en verzamelobjecten. Kortom, de ideale plaats om uw slag te slaan! 

Zondag 11 juni, van 9:00 tot 17:00 uur 
Statenweg Blijdorp

Vocalsz MusicLab tijdens GISTpodium
Zappen langs verschillende muziekstijlen? Dat gebeurt tijdens GISTpodium! Met Vocalsz MusicLab, een platform met de focus op muziek en cross-overs naar andere disciplines. Van jazzmuziek tot ballads, van klassiek tot rap. Elke editie weer in een nieuwe spannende mix van stijlen, kleuren en smaken. Waar het om gaat is talent!

Woensdag 14 juni, aanvang 20:30 uur
Studio de Bakkerij, Bergweg 283 Rotterdam

Crosby, Stills en Nash, een muzikale vertelling
In een roerig Amerika ontstaat, in de jaren 60 en 70, midden tussen oorlogsgeweld en rassenrellen, een muzikale tegenbeweging, love and peace. Crosby, Stills en Nash spelen, samen met Neil Young, op het legendarische Woodstock Festival. Een optreden waarmee ze in een klap de woordvoerders van die generatie worden. Geert Vlietstra, Rob van Adrichem en Adrie Huissoon vertellen het verhaal over Crosby, Stills en Nash en zingen hun nummers. 

Zondag 18 juni, aanvang 15:00 uur.
Theater ’t Kapelletje, Van der Sluysstraat 176 Rotterdam

Nachtkamp!
Ben jij klaar voor een avontuurlijke nacht in de Speeldernis? Samen onder de sterren slapen in je eigen gemaakte hut, verhalen vertellen rond het kampvuur en natuurlijk heerlijk buitenspelen!
Je bent zaterdag welkom vanaf een uur of zes en zondag na het ontbijt mag je nog even lekker blijven spelen. 

24-25 juni
De Speeldernis, Roel Langerakweg 25 B Rotterdam

Blijdorp Festival 2023
Het Blijdorp Festival is terug in het Roel Langerakpark in Rotterdam, naast de gelijknamige dierentuin. Kunst, cultuur en muziek komen hier bij elkaar. Met onder andere Bente, Bokoesam, Dee Diggs, Cavolo Nero, Franky Sticks, Sandrien & Serge, Speedy J & ROD, Tjetjoebetja en vele anderen.
Zaterdag 12 augustus 

Roel Langerakpark, Roel Langerakweg 25B